Vacature EPB-verslaggever en Veiligheidscoördinator

Taken

Wij zijn op zoek naar een EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator. Voor de functie EPB-verslaggever ben je namelijk het aanspreekpunt voor projecten en vragen rond EPB-verslaggeving en energie-audits voor onze klanten. Het boeiende aan deze functie is dat het takenpakket voor zowel EPB-verslaggeving als ventilatieverslaggeving reeds begint vanaf het bijwonen van de opstartvergaderingen tot het einde met de opmaak en indiening van de eindaangifte. Voor de functie veiligheidscoördinator evalueer je namelijk de arbeidsrisico’s op een werf van een project en ben je het aanspreekpunt voor vragen omtrent veiligheid op de werf. Voor beide functies zal je na een inwerkperiode verantwoordelijk zijn voor meerdere projecten die zelfstandig behandeld dienen te worden. Verplaatsingen en klantencontacten kunnen deel uitmaken van je job.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Master of Bachelor in de Bouwkunde/Architectuur en Energie en hebt ongeveer een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je beschikt over het diploma van veiligheidscoördinator.
  • Voor deze boeiende functies mogen enkele competenties niet ontbreken: Kwaliteitsgerichtheid - Klantgerichtheid - Nauwkeurig - Stressbestendig – Initiatiefnemer – Zelfstandig - Communicatief.

Ons aanbod

  • Je krijgt alle technische kennis, opleidingen en tijd die je nodig hebt om je als expert te ontplooien.
  • Een familiale sfeer waar openheid, out-of-the-box denken en een constructieve samenwerking véél belangrijker is dan strikte hiërarchie.
  • Een correcte balans tussen werk en privé.
  • Een verloning op maat inclusief extralegale voordelen, die aansluit bij je kennis, ervaring en competenties.

Interesse?

Graag maken we tijd voor een afspraak om deze vacature verder toe te lichten. Contacteer Ann Demey 051/62 65 51 of mail naar studie@endes.be.


Terug naar alle vacatures ...